Barn på dagis och PH för mig. | sofielindstroom
sofielindstroom

sofielindstroom

Annons

Barn på dagis och PH för mig.

Barnen är nu lämnade på dagis. Och jag ska slå mig ner i vår fläckiga gamla soffa och titta på nya Paradise hotell avsnittet. Har köpt två riktigt saftiga mango som jag ska äta också. I lugn och ro. Inte tänka på att städa eller rensa. Har nämligen en tendens att stressa jäkligt mycket i onödan, någon som känner igen sig? Så idag ligger fokus på att de det riktigt lugnt.

Börjar jobbet direkt när barnen slutar dagis också så vi ses inte förens i morgon.. saknar redan ihjäl mig.

IMG_6073

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofielindstroom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats